– član ocjenjivačkog suda –

Tomislav
Vasilj

Tomislav Vasilj glazbenu naobrazbu započinje u GŠ Ivana Zajca u klasi prof. Josipa Burjana. Srednju glazbenu školu pohađa u klasi prof. Alemke Orlić u GŠ B. Berse. Nakon završenog trećeg razreda srednje škole upisuje studij gitare na Hochschulle für Musik und darstellende Kunst u Grazu (Austrija). U istoj ustanovi, 1998. godine magistrira u klasi prof. Martina Myslivečeka. Usavršavao se na brojnim seminarima istaknutih gitarističkih pedagoga (A. Pierri, A. Carlevaro, T. Offermann, P. Steidel…)

Od 1999. radi kao profesor gitare na GŠ Blagoja Berse u Zagrebu gdje njegovi učenici redovito nastupaju u raznim prigodama, a na regionalnim i državnim natjecanjima osvajaju brojne nagrade.

Od 2003. član je Zagrebačkog gitarističkog kvarteta s kojim je nastupio u preko 20 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Afrike i Azije. Kao član spomenutog kvarteta nastupao je sa raznim orkestrima među kojima je i Zagrebačka filharmonija. Kao solist nastupio je na brojnim manifestacijama, a za istaknuti su Varaždinske barokne večeri, Glazbena tribina u Opatiji te Zagreb guitar festival.

Od 2014. godine član je gitarskog dua Coulé.

Čest je član ocjenjivačkih sudova na gitarističkim natjecanjima, a redovito održava i seminare za učenike osnovnih i srednjih škola.