– član ocjenjivačkog suda –

Vlade
Brzović

Vlade Brzović rođen je u Splitu 1983. godine. Osnovnu glazbenu školu “Lovro pl. Matačić” u Omišu upisuje 1991. godine u klasi profesora Nene Munitića te već iduće godine osvaja prvu nagradu na državnom natjecanju mladih gitarista u Samoboru kao najmlađi sudionik tog natjecanja.

Osnovnu glazbenu školu završava u klasi profesorice Anđele Jerkunice. 1997. godine upisuje srednju glazbenu školu “Josipa Hatzea” u Splitu, te potom 2000. godine upisuje Visoku školu za glazbenu umjetnost “Ino Mirković” u klasi jednog od najboljih gitarista današnjice prof. Carla Marchionea te u klasi prof. Nene Munitića.

Diplomirao je 2005. godine u klasi prof. Istvána Römera na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Tijekom cjelokupnog obrazovanja sudionik je mnogobrojnih državnih i međunarodnih natjecanja i dobitnik niza nagrada. Sudjeluje na seminarima i masterclassovima svjetski renomiranih pedagoga i gitarista. Redovito nastupa kao solist te kao član raznih komornih sastava.

Od 2004. godine radi kao predavač u glazbenoj školi “Slavko Zlatić” u Poreču, gdje sa učenicima ostvaruje zapažene pedagoške uspjehe.

Od 2011. godine član je komornog ansambla “Laurum”, za koji je skladao “Rock suitu” koja se nalazi na prvom albumu komornog ansambla. Svoj skladateljski opus obogatio je također zbirkom kompozicija “Tri mikrofantazije” te “Scintila di luce” za solo gitaru.

Sudjeluje na brojnim gitarističkim festivalima kao mentor učenicima te kao član ocjenjivačkih sudova.

Trenutno radi u GŠ “Jakova Gotovca” u Sinju kao pročelnik gitarističkog odjela.